Intercontinental Ballistic Mother nije lifestyle blog. To je blog o nama, običnim ljudima (da se ne lažemo, čitaj ženama i majkama), velikim problemima, malim pobedama, neostvarenim željama i nadanjima, usponima, padovima, uopšte svemu onom što nas čini bližim jedni drugima.

Blog je nastao iz moje suštinske potrebe da iznesem i podelim sa svetom svoja iskustva, mišljenja, stavove na realan, istinit i ne uvijen način. Da kroz iskrenu razmenu sa vama, dragim čitaocima, rasvetlim mnoga životna pitanja, intimne i  tabu teme, one koje, ako imate sreće, delite sa prijateljicom, majkom ili sestrom, a koje nas zaokupljaju svakodnevno.

U stvari, blog je zamišljen da bude kao ona rupa iz priče o caru Trojanu i kozijim ušima. Jer nema ništa tajno što kad tad ne postane javno.

Narodna poslovica lepo kaže: oduvek se zna da će žena  samo onu tajnu čuvati koju ne zna.

Majka sam dva divna mala dečaka. Slobodno mogu reći da volim svoga muža, mada često tajno. Brak nam je solidan, trudimo se. Diplomu Filozofskog fakulteta imam da me podseća na humanizam i nauku, na teoriju sve dalju od života. Obožavam životinje, knjige, putovanja, filmove, prirodu, muziku. Maštam da proputujem svet sa porodicom. Za ostala leksikonska pitanja već ću se vremenom istrtljati.